SPREMEMBA NA ČELU LIDLA SLOVENIJA

26.06.2024 08:00:00 | Komenda

Boris Lozić, novi direktor Lidla Slovenija

Mesto generalnega direktorja Lidla Slovenija bo z julijem 2024 prevzel Boris Lozić, generalni direktor Lidla Hrvaška, ki bo tako odgovoren za vodenje Lidlovih podjetij v obeh državah, v Sloveniji in na Hrvaškem.  

Boris Lozić je od leta 2015 generalni direktor Lidla Hrvaška. Svojo kariero v Lidlu je začel leta 2006. Preden je postal generalni direktor Lidla na Hrvaškem, je kot direktor prodaje in logistike delal v Lidlu Slovenija, kjer je ostal tri leta, nato pa je svojo karierno pot nadaljeval kot član uprave za prodajo in logistiko v Lidlu Švica.

 »V veliko veselje mi je, da se kot generalni direktor pridružujem ekipi Lidla Slovenija. Veselim se izzivov, ki so pred menoj, in prepričan sem, da bom s svojim znanjem in izkušnjami, ki sem jih pridobil v dosedanjem delu, predvsem na mestu direktorja Lidla na hrvaškem trgu, prispeval k nadaljnjemu uspešnemu razvoju in poslovanju Lidla Slovenija,« je povedal Boris Lozić.

Ivan Udiljak, dosedanji generalni direktor Lidla Slovenija, bo z avgustom prevzel mesto generalnega direktorja Lidla Slovaška.  

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si

Kategorije


Deli

Additional reports