Kontaktirajte nas

Kontakt

Kontaktirajte nas

Podpora kupcem

Imate vprašanja glede naših izdelkov ali odpiralnih časov naših trgovin? Na voljo vam je oddelek infofon - služba za pomoč kupcem. Na nas se lahko obrnete preko telefona, e-maila ali družbenih omrežij Facebook ali Instagram. Naše poslanstvo je zagotoviti kvalitetno, korektno, hitro in kupcu prijazno obravnavo. V praksi to pomeni, da na večino vprašanj odgovorimo v čim krajšem možnem času, vsaka stranka pa je obravnavana na enak način.

Kariera pri Lidlu? Tukaj.

Poiščite svojo priložnost

Si želite začeti svojo poklicno pot v stabilnem, hitrorastočem mednarodnem podjetju? Potem ste na pravem mestu. V Lidlu Slovenija nudimo dinamično okolje, kjer ni prostora za monotono delo. Privlačno plačilo in top ekipa sta zagotovljena. Držimo skupaj, ustvarjamo nove zgodbe in s strastjo do uspeha skupaj premagamo vsak izziv. Pridružite se naši ekipi! 

Lidl Logo

Za medije

Ali kot novinar iščete sporočila za javnost, potrebujete slikovni material podjetja ali naših izdelkov? Z enim klikom lahko enostavno pridete do vseh aktualnih informacij: Medijsko središče Lidl Slovenija povezuje vsa pomembna dejstva na enem mestu in iz prve roke. 

Da bo pridobivanje informacij še lažje, z intuitivno funkcijo iskanja lahko hitro in preprosto najdete želeno sporočilo za javnost, fotografije in videoposnetke, povezane z našim podjetjem.

Sodelavci

Za nove dobavitelje

Sodelovanje s slovenskimi dobavitelji je strateška usmeritev Lidla Slovenija že od vstopa na trg v letu 2007. Danes uspešno sodelujemo z več kot 200 slovenskimi dobavitelji, ki so zastopani v vseh prodajnih segmentih. Hkrati našim dobaviteljem odpiramo možnosti za vstop na tuje trge, na katerih je Lidl prisoten. Želite biti del uspešne mreže? Pošljite nam ponudbo ali spremljajte našo Lidlovo lojtrco domačih.

Lidlova trgovina

Lidl nepremičnine

V oddelku nepremičnin celovito skrbimo za vse nepremičninske izzive našega podjetja. Naše delo zajema štiri glavna področja dela z nepremičninami: pridobivanje nepremičnin, gradnja, vzdrževanje in upravljanje z nepremičninami. Lokacije na robu mesta, podeželska območja ali gosto pozidana mestna središča – v povezavi z morebitnim projektom razvoja nepremičnin in gradnje se pojavljajo različne zahteve, včasih tudi precejšnji izzivi, glede na okolje. S svojimi različnimi koncepti trgovin nudimo ustrezno rešitev za vsako lokacijo.