Kontaktirajte nas

Kontakt

Kontaktirajte nas

Podpora kupcem

Imate vprašanja glede naših izdelkov ali odpiralnih časov naših trgovin? Na voljo vam je oddelek infofon - služba za pomoč kupcem. Na nas se lahko obrnete preko telefona, e-maila ali družbenih omrežij Facebook ali Instagram. Naše poslanstvo je zagotoviti kvalitetno, korektno, hitro in kupcu prijazno obravnavo. V praksi to pomeni, da na večino vprašanj odgovorimo v čim krajšem možnem času, vsaka stranka pa je obravnavana na enak način.

Kariera pri Lidlu? Tukaj.

Poiščite svojo priložnost

Si želite začeti svojo poklicno pot v stabilnem, hitrorastočem mednarodnem podjetju? Potem ste na pravem mestu. V Lidlu Slovenija nudimo dinamično okolje, kjer ni prostora za monotono delo. Privlačno plačilo in top ekipa sta zagotovljena. Držimo skupaj, ustvarjamo nove zgodbe in s strastjo do uspeha skupaj premagamo vsak izziv. Pridružite se naši ekipi! 

Lidl Logo

Za medije

Ali kot novinar iščete sporočila za javnost, potrebujete slikovni material podjetja ali naših izdelkov? Z enim klikom lahko enostavno pridete do vseh aktualnih informacij: Medijsko središče Lidl Slovenija povezuje vsa pomembna dejstva na enem mestu in iz prve roke. 

Da bo pridobivanje informacij še lažje, z intuitivno funkcijo iskanja lahko hitro in preprosto najdete želeno sporočilo za javnost, fotografije in videoposnetke, povezane z našim podjetjem.

Lidlova trgovina

Lidl nepremičnine

V oddelku nepremičnin celovito skrbimo za vse nepremičninske izzive našega podjetja. Naše delo zajema štiri glavna področja dela z nepremičninami: pridobivanje nepremičnin, gradnja, vzdrževanje in upravljanje z nepremičninami. Lokacije na robu mesta, podeželska območja ali gosto pozidana mestna središča – v povezavi z morebitnim projektom razvoja nepremičnin in gradnje se pojavljajo različne zahteve, včasih tudi precejšnji izzivi, glede na okolje. S svojimi različnimi koncepti trgovin nudimo ustrezno rešitev za vsako lokacijo.