SODELUJTE V DOBRODELNI AKTIVACIJI LIDLA SLOVENIJA IN PRISPEVAJTE V SKLAD ZA POMEŽIK SONCU

12.06.2024 10:00:00 | Komenda

Pomežik soncu

V Lidlu Slovenija smo tudi letos pristopili k sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) v dobrodelni akciji Pomežik soncu. Na družbenih omrežjih Lidla Slovenija v juniju poteka dobrodelna aktivacija za letovanje otrok s posebnimi potrebami. Sodeluješ tako, da deliš fotografijo izdelka (iz Lidla) brez katerega si ne predstavljaš poletja, in prispevaš v dobrodelni sklad.

Pomežik soncu je program, ki ga ZPMS izvaja neprekinjeno od leta 1999. Namenjen je otrokom, katerim starši zaradi različnih socialnih stisk ne morejo omogočiti počitnic, zadnjih nekaj let pa gre na letovanje tudi približno 50 otrok s posebnimi potrebami. V Lidlu Slovenija smo veseli smo, da lahko pripomoremo k nasmehe na obraze otrok, ki si počitnic v okviru družine ne morejo privoščiti pa tudi otrokom s posebnimi potrebami, ki za letovanje potrebujejo nekoliko drugačno organizacijo.

Pomagaj ustvariti boljši svet za otroke

Na svojem Instagram profilu pokaži brez katerega Lidlovega izdelka si ne predstavljaš poletnega dopusta, fotografijo objavi na svojem profilu in označi @lidlslovenija. Za vsako deljeno in označeno fotografijo bo Lidl Slovenija prispeval v sklad za program Pomežik soncu. Kliknite tukaj za sodelovanje.

Humanitarni akciji se lahko priključite tudi tako, da na 1919 pošlje SMS-sporočilo s ključno besedo POMEZIK5 (darujete 5 EUR) ali POMEZIK10 (darujete 10 EUR).

Kontakt za medije


Deli

Additional reports