NA MASARYKOVI V LJUBLJANI NOVA LIDLOVA MESTNA TRGOVINA

Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin

30.03.2023 08:00:00 | Ljubljana

Ekipa trgovine Lidl Masarykova

Lidl Slovenija je danes v novi stanovanjsko-poslovni zgradbi »Masarykova rezidenca« ob železniški postaji v Ljubljani odprl svojo novo trgovino. V novi mestni trgovini, ki je Lidlova 65. trgovina v Sloveniji in 10. v Ljubljani, kupce čaka bogata izbira Lidlovih izdelkov odlične kakovosti po ugodnih cenah. Ob odprtju so v Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, kot je pri njih že tradicionalno, podprli lokalno organizacijo. Tokrat so sredstva v vrednosti 500 evrov podarili Ambasadorjem nasmeha – Slovenskemu društvu za terapijo s pomočjo živali.

Vse Lidlove trgovine sledijo načelu zagotavljati prijetno nakupovalno izkušnjo in izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah. Tudi ta trgovina je zasnovana po sodobnem konceptu opreme Lidlovih trgovin, ki omogoča enostavno, sodobno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Gre za drugo t. i. Lidlovo mestno trgovino, ki se od drugih razlikuje predvsem po velikosti in nekoliko prilagojeni arhitekturi. Nedavno so, prav tako v Ljubljani, odprli prvo takšno, in sicer v stanovanjskem objektu Šumi na Kongresnem trgu. Lidlove mestne trgovine se harmonično vključujejo v okolico, saj jih razvijajo v skladu z mestno krajino ter združevanjem sodobne arhitekture in v okviru že obstoječih okoliških objektov.

 »Kot eden večjih trgovcev, ki se zaveda svojega prispevka k rasti in razvoju slovenske trgovinske panoge, nadaljujemo širitev mreže trgovin. Ponosni smo, da rastemo in da smo z vsakim odprtjem bližje kupcem, tudi v mestnih središčih, kjer nas do nedavnega še ni bilo. Nova trgovina Lidl Masarykova ima zanimivo lokacijo ob glavni železniški postaji, za katero verjamem, da bo še dodatno pripomogla k uspešnemu poslovanju trgovine,« je povedal Semir Spahić, vodja prodaje za zahodno regijo v Lidlu Slovenija, in dodal, da je vesel, da je odprtje nove trgovine omogočilo tudi 10 novih delovnih mest. Tudi v prihodnje želijo s svojimi lokacijami priti še bližje slovenskemu kupcu.

Odlična nakupovalna izkušnja

Posebnost Lidlove trgovine v Masarykovi rezidenci je, da je dostop mogoč z dveh strani: iz smeri Masarykove ceste ali iz garažne hiše z dvigalom (dostopna je iz Kotnikove ulice). Trgovina pa tudi v notranjosti skriva marsikatero presenečenje.

Še udobnejše nakupovanje na 947 kvadratnih metrih prodajne površine zagotavljajo podaljšani blagajniški pulti, 6 samopostrežnih blagajn, sodobno zasnovani hladilniki in zamrzovalne skrinje ter Lidlova pekarna in Lidlova tržnica. Izvrstno ponudbo pa odlično dopolnjujeta kavomat Lidl TO GO s kavo Fairtrade in sokovnik za sveže iztisnjen pomarančni sok.

Lidlovi kupci imajo v garažni hiši možnost 90-minutnega brezplačnega parkiranja na 33 parkirnih mestih, parkirišče je zagotovljeno tudi za invalide, mlade družine in e-vozila. Na voljo so nakupovalni vozički tako za otroke kot tudi za invalide.

Posebni otvoritveni popusti kar teden dni

V novi trgovini kupce čaka super otvoritvena ponudba, ki bo veljala od 30. 3. do 5. 4. 2023. Na voljo bodo posebni popusti tako za prehrambne kot neprehrambne izdelke. Ob predložitvi aplikacije Lidl Plus lahko kupci izkoristijo dodatne popuste in številne ugodnosti za živilske izdelke ter izdelke za prosti čas in male gospodinjske aparate. Z aplikacijo Lidl Plus namreč nagrajujejo zvestobo, ponujajo številne ugodnosti ter dopolnjujejo nakupovalno izkušnjo tudi v novi trgovini.

Donacija Slovenskemu društvu za terapijo s pomočjo živali – Ambasadorjem nasmeha

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet deluje humanitarno tudi na lokalni ravni. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo. Ob odprtju nove trgovine na Masarykovi cesti so Slovenskemu društvu za terapijo s pomočjo živali – Ambasadorji nasmeha predali donacijo v vrednosti 500 evrov.

Donacijo je prevzela predsednica društva Špela Drnovšek, ki je ob predaji povedala: »V imenu dvo-, tro- in štirinožnih članov društva Ambasadorji nasmeha se iskreno zahvaljujemo podjetju Lidl Slovenija za izkazano podporo. Ker je naše društvo nepridobitno in se financira le iz članarin in donacij, nam takšna gesta še kako prav pride. Z našimi živalmi vedno delamo le po principu pohvale in redko katera žival se lahko upre slastnim priboljškom za nagrado. Zato bomo s pomočjo donacije našim delovnim parom v prvi vrsti napolnili njihove torbice za priboljške. Seveda se bo našla tudi kakšna igrača za njihove živali in druga potrebna oprema. Z okusnimi prigrizki pa se bomo na rednih društvenih sestankih lahko pocrkljali tudi člani društva.«

O Lidlu Slovenija

Lidl Slovenija, ki na slovenskem trgu posluje od leta 2007, ima danes 65 trgovin in skoraj 2000 zaposlenih. Je del mednarodne Skupine Lidl, ki je trenutno navzoča v 32 državah in ima skupaj več kot 12.000 trgovin v 31 državah ter zaposluje več kot 360 tisoč ljudi. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 2300 izdelkov lastnih blagovnih znamk in drugimi uveljavljenimi blagovnimi znamkami zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.

Ustvarimo boljši svet je trajnostna pobuda Lidla Slovenija, s katero želijo s pozitivnim zgledom k ustvarjanju boljšega sveta spodbujati tudi svoje zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Vsako leto podprejo številne organizacije in projekte s področja izobraževanja, kulture, športa ter humanitarne pomoči ljudem in živalim. Več na www.boljsi-svet.si.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije


Deli

Več
Additional reports