LIDL SLOVENIJA V LJUBLJANI NA CELOVŠKI CESTI ODPRL NOVO MESTNO TRGOVINO, 12. V PRESTOLNICI

09.11.2023 09:00:00 | Ljubljana

Lidl Tivoli je umeščen v center Bellevue

Komenda, 9. november 2023 – Podjetje Lidl Slovenija je danes na Celovški cesti v Ljubljani, in sicer v centru Bellevue v neposredni bližini parka Tivoli, odprlo svojo 67. trgovino v Sloveniji. Gre za tretjo Lidlovo t. i. mestno trgovino na strateški lokaciji v glavnem mestu. Ob odprtju so za kupce pripravili otvoritvene popuste in promocijske aktivnosti. Že tradicionalno pa so v okviru trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet ob odprtju nove poslovalnice podprli tudi organizacijo iz lokalnega okolja, tokrat inštitut za zaščito otrok Lunina vila.  

Nova trgovina Lidl Ljubljana Tivoli je zasnovana po sodobnem konceptu gradnje in opreme Lidlovih trgovin, ki s pregledno zasnovano notranjostjo kupcem omogoča hiter in enostaven nakup, še bolj prilagojen njihovim željam.

»Ponosni smo, da rastemo in smo z vsakim odprtjem bližje kupcem – tudi v mestnih središčih, kjer nas do nedavnega še ni bilo. Danes smo odprli že tretjo Lidlovo mestno trgovino, ki tako kot prvi dve stojita na elitni lokaciji našega glavnega mesta, širitev pa načrtujemo tudi v prihodnje. Lidlove mestne trgovine se harmonično vključujejo v okolico; ob danes odprti trgovini bodo tako obratovali tudi drugi lokali, na primer lekarna, kavarna in frizerski salon,« je povedala Anja Kranjc, vodja področja ekspanzija v Lidlu Slovenija.

Sodobna nakupovalna izkušnja

Na okoli 1200 kvadratnih metrih površine kupce poleg bogate izbire izdelkov odlične kakovosti po ugodni ceni iz Lidlove pekarne in s tržnice čakata tudi kava za s seboj »Lidl to Go« ter sokovnik za sveže iztisnjen pomarančni sok.

Pet samopostrežnih blagajn omogoča še bolj hitro, enostavno in kupcu prilagojeno nakupovanje. Trgovina ima visok strop in veliko steklenih površin, zaradi česar je tudi bolj svetla in zračna.

Vhod v trgovino je iz pritličja – s trga, ki leži v središču centra Bellevue. Lidlove kupce v prvi garaži objekta, do katere je uvoz s Frankopanske ceste, čaka 81 parkirnih mest. Na voljo je tudi polnilnica za e-vozila, parkiranje pa je za Lidlove kupce prvih 90 minut brezplačno. Trgovina je dostopna tudi peš ali s kolesom, pred objektom je na voljo veliko stojal za kolesa.

Donacija Lunini vili, inštitutu za zaščito otrok  

V Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne strategije delujejo humanitarno tudi na lokalni ravni. Tako vseskozi iščejo načine, kako podpirati projekte in pobude za boljši svet. Vsako leto podprejo več kot 200 različnih organizacij, projektov in dogodkov, ob odprtju novih trgovin pa se vselej zahvalijo lokalni skupnosti in predajo donacijo izbrani lokalni organizaciji. Na dan otvoritve Lidla Tivoli so tako Lunini vili, inštitutu za zaščito otrok, izročili donacijo v vrednosti 500 evrov.

»Lidlu Slovenija se iz srca zahvaljujemo za donacijo. Zaradi narave našega dela je izredno pomembno, da se otroci in starši v naših prostorih počutijo domače, poleg tega pa je pomembno, da so njihovi trebuščki siti, saj lahko le tako zdravimo psihološke rane. Zato bomo s pomočjo donacije skrbeli, da bo vsak otrok in starš ob obisku Lunine vile dobil topel napitek, sok, se posladkal ali prigriznil sveže sadje. Del donacije bomo namenili tudi gospodinjskim pripomočkom, s katerimi bomo skrbeli za naš prostor, da bo še naprej čist in dišeč,« je ob predaji donacije povedala Nina Kralj, direktorica inštituta Lunina vila. 

Posebni otvoritveni popusti

V otvoritvenem tednu od 9. do 16. novembra kupce čaka posebna otvoritvena ponudba s popusti tako na živilske izdelke kot na izdelke za prosti čas, rekreacijo, izdelke za dom in delovno orodje za domače mojstre. Posebni popusti pa bodo na voljo tudi ob predložitvi aplikacije Lidl Plus, s katero nagrajujejo zvestobo, ponujajo številne ugodnosti in izredne popuste ter dopolnjujejo nakupovalno izkušnjo.

V Lidlu Slovenija so v zadnjih treh letih odprli pet novih trgovin, in sicer eno v Lenartu in štiri v Ljubljani: na Slovenčevi ulici, Kongresnem trgu, na Masarykovi cesti ter Dolgem mostu.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije


Deli

Več
Additional reports