NA DOLGEM MOSTU NOVA LIDLOVA TRGOVINA, PRVA V TEM DELU LJUBLJANE

Lidl Slovenija odprl svojo 66. trgovino v Sloveniji

10.08.2023 09:00:00 | Komenda

Ekipa PE Ljubljana dolgi most

Komenda, 10. avgust 2023 – Podjetje Lidl Slovenija je danes na Dolgem mostu odprlo svojo 11. trgovino v Ljubljani, ki je hkrati 66. Lidlova trgovina v Sloveniji. To je prva Lidlova trgovina v tem delu Ljubljane, ki so jo kupci zaradi strateške lokacije ob avtocesti, bližine P+R Dolgi most in stanovanjskih naselij težko pričakovali. Kot vse Lidlove trgovine tudi ta ponuja pester izbor raznolikih izdelkov, ki jih odlikujeta svežina in kakovost po ugodni ceni, mnogi med njimi so lokalnega izvora. Ob odprtju so za kupce pripravili številne popuste in promocijske aktivnosti ter z donacijo v okviru trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet podprli Prostovoljno gasilsko društvo Ljubljana Vič.

Trgovina Lidl Ljubljana Dolgi most se nahaja v poslovnem objektu v neposredni bližini ljubljanske obvoznice. Zasnovana je po sodobnem konceptu opreme Lidlovih trgovin, ki omogoča enostavno in sodobno nakupovalno izkušnjo. Kot vse druge tudi ta Lidlova poslovalnica sledi načelu zagotavljati prijetno nakupovanje in izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah.

»Trgovina ima krasen pogled na Ljubljano in ljubljanski grad ter odličen strateški položaj tik ob avtocestnem uvozu/izvozu Ljubljana zahod. Zaradi dobre mikrolokacije bo priročna tako za okoliške prebivalce kot tudi za vse uporabnike P+R Dolgi most, zaradi vidljivosti z avtoceste pa bo privabila tudi mimo vozeče turiste. V tem delu Ljubljane sicer ni še nobene Lidlove trgovine, tako da z lokacijo računamo na povsem nove kupce in tudi okoliški prebivalci so skozi leta že večkrat izrazili željo po Lidlu v tem delu glavnega mesta,« je povedal Semir Spahić, vodja prodaje za zahodno regijo v Lidlu Slovenija.

Odlična nakupovalna izkušnja

Na okoli 1200 kvadratnih metrih površine je tudi v tej Lidlovi trgovini na voljo bogata izbira izdelkov odlične kakovosti po ugodni ceni, ponudbo pa dopolnjujeta kava Lidl to Go s certifikatom Fairtrade ter sokovnik za sveže iztisnjen pomarančni sok.

Za še bolj preprosto in udobno nakupovalno izkušnjo je na voljo pet samopostrežnih blagajn, podaljšani blagajniški pulti, sodobni hladilniki za hlajene in zamrznjene izdelke ter skrinje za meso ter sodobno zasnovani Lidlova pekarna in Lidlova tržnica z vsak dan svežimi izdelki.

Lidlovi kupci imajo na delno pokritem parkirišču v pritličju možnost 90-minutnega brezplačnega parkiranja, parkirišče je zagotovljeno tudi za invalide, mlade družine in e-vozila. V pritličju je vhodna avla z dvema vhodoma, do trgovine, ki je v prvem nadstropju, pa vodijo tekoče stopnice in dvigalo. Pred glavnim vhodom je tudi prostor, kjer lahko počakajo psi.

Donacija Prostovoljnemu gasilskemu društvu Ljubljana Vič

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet deluje humanitarno tudi na lokalni ravni. Ob odprtju novih trgovin se vselej zahvali lokalni skupnosti in preda donacijo izbrani lokalni organizaciji. Ob odprtju Lidla Dolgi most so tako Prostovoljnemu gasilskemu društvu Ljubljana Vič (PGD Ljubljana Vič) izročili donacijo v vrednosti 500 evrov.

»Lidlu Slovenija se zahvaljujemo za donacijo, ki nam pomeni lep začetek sodelovanja in sobivanja z novo trgovino. Donacijo bomo namenili za nakup osvežilnih pijač in živil, ki jih potrebujemo za redno delovanje gasilske enote. Po vsaki intervenciji ni potrebno le čiščenje opreme, ampak tudi kakovostna in pravočasna hidracija gasilcev, še posebej v poletnih mesecih. S tem bomo povečali svojo operativno učinkovitost in ponudili občanom še boljšo storitev javne gasilske službe,« je povedal poveljnik PGD Ljubljana Vič Gregor Gomboši.

Posebni otvoritveni popusti kar teden dni

V novi trgovini kupce v tednu odprtja (od 10. do 16. avgusta) čaka posebna otvoritvena ponudba. Pripravili so popuste tako za živilske kot neživilske izdelke za prosti čas in male gospodinjske aparate, ob predložitvi aplikacije Lidl Plus pa bo mogoče izkoristiti še dodatne popuste. V Lidlu Slovenija z aplikacijo Lidl Plus namreč nagrajujejo zvestobo, ponujajo številne ugodnosti in dopolnjujejo nakupovalno izkušnjo v svojih trgovinah.

Lidl je nedavno v Ljubljani odprl tudi dve tako imenovani mestni trgovini – Lidl Masarykova in Šumi na Kongresnem trgu. Od drugih se razlikujeta predvsem po velikosti in nekoliko prilagojeni arhitekturi, saj mestne trgovine razvijajo v skladu z mestno krajino ter ob upoštevanju sodobne arhitekture in že obstoječih okoliških objektov.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije


Deli

Več
Additional reports