LIDLOVA DONACIJA ZA PRIZADETE V POPLAVAH

11.08.2023 10:00:00 | Komenda

Pomagamo poplavljenim območjem

Lidlova donacija za prizadete v poplavah

Minule dni smo pretreseni spremljali dogajanje v Sloveniji. Tudi marsikatero našo sodelavko in sodelavca, njihove družine in prijatelje, je prizadela minula ujma. V oteženih razmerah, v katerih se je znašla Slovenija, se je Lidlova ekipa ponovno izkazala in poskrbela za čim boljšo oskrbo prebivalcev. Situacija tudi za marsikoga v naši ekipi ni bila lahka, zato je povezanost v takih trenutkih še bolj pomembna.
 
V Lidlu Slovenija vedno po najboljših močeh pomagamo tam, kjer je pomoč potrebna; do zdaj smo pomagali:
Civilni zaščiti Slovenije smo donirali 50 palet vode, ki je na terenu še vedno nujno potrebna. Zahvaljujemo se tudi podjetju Klemen Transport za ponujeno roko pomoči pri dostavi.
• Preko organizacije IPO Slovenija (International Police Organization Slovenia) smo donirali neprehrambne izdelke: 100 visokotlačnih čistilcev, 80 suho-mokrih sesalcev ter 50 razvlažilnikov zraka.
• V vseh naših trgovinah po Sloveniji smo postavili košare za zbiranje hrane in higienskih pripomočkov za Rdeči križ Slovenije, ki bo izdelke razdelil pomoči potrebnim.
 
Prav tako bomo ob strani stali svojim sodelavkam in sodelavcem, ki so jih prizadele minule razmere, zato v podjetju načrtujemo tudi dodatne ukrepe.  

Hvala vsem, ki ste in še boste tako ali drugače, kot člani prostovoljnih gasilskih, reševalskih in humanitarnih društev ali preprosto kot soljudje, pomagali ljudem in živalim v stiski.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si

Kategorije


Deli

Več
Additional reports