ODPRTJE NOVE LIDLOVE TRGOVINE: 62. V SLOVENIJI IN ŽE 8. V LJUBLJANI

04.03.2021 08:00:00 | Ljubljana

Zunanjost trgovine na Slovenčevi

Ljubljana, 4. marec 2021 – Lidl Slovenija je danes v neposredni bližini severne ljubljanske obvoznice, na Slovenčevi ulici, odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 62. Lidlova trgovina v Sloveniji. Na 1.100 kvadratnih metrih kupce čaka bogata izbira Lidlovih izdelkov odlične kakovosti. Ob odprtju trgovine so v Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, kot je že postalo tradicionalno, podprli izbrano organizacijo. Tokrat so izbrali društvo, ki ima svoj sedež v neposredni bližini nove trgovine: Društvu za pomoč osebam z govornimi motnjami Vilko Mazi so podarili sredstva v vrednosti 500 evrov.

Odlična nakupovalna izkušnja

Poslovalnica na Slovenčevi ulici je zasnovana po najnovejšem konceptu opreme Lidlovih trgovin. Za še boljšo nakupovalno izkušnjo poskrbijo sodobne blagajne na dotik, blagajniški pult pa je za lažje zlaganje nakupa nižji in podaljšan. Sodobno zasnovana je osvetlitev trgovine, pa tudi regali, kjer je še več prostora za izdelke. Hladilniki za hlajene in zamrznjene izdelke ter skrinje za meso kupcem omogočajo, da lažje posegajo po izdelkih, prav tako sta v skladu z vodilom, da naj bo vsak nakup kar najbolj hiter in preprost, zasnovani Lidlova pekarna in Lidlova tržnica. V najnovejših (in tudi v nedavno posodobljenih) trgovinah imajo poseben prostor tudi Lidlove lastne blagovne znamke, ki so kupcem še bolj na dosegu roke. Poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov, ki je postavljena na 1.100 kvadratnih metrih prodajne površine, bo kupcem na voljo tudi avtomat z okusno kavo Lidl TO GO, ki ima certifikat Fairtrade.

»Veseli me, da v Lidlu Slovenija uspešno širimo mrežo poslovalnic tudi v Ljubljani, s čimer se še bolj približamo našim kupcem. Gre za zanimivo lokacijo neposredno ob ljubljanski obvoznici, za katero verjamem, da bo še dodatno pripomogla k uspešnemu poslovanju trgovine,« je povedal Davor Irgolič, vodja prodaje za zahodno regijo v Lidlu Slovenija.

Parkirišča za družine, invalide in kolesarje, 2 polnilnici za električna vozila

Ob trgovini je 96 parkirnih mest, od tega 3 za družine in 5 za invalide, na voljo pa so tudi nakupovalni vozički za otroke in invalide. Pred trgovino sta urejena prostor, kjer lahko počakajo hišni ljubljenčki, in prostor za parkiranje koles. Trgovina ima tudi 2 polnilnici za električna vozila.

Donacija Društvu za pomoč osebam z govornimi motnjami Vilko Mazi

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet deluje humanitarno tudi ob svojih novih dosežkih. Ob odprtju 8. trgovine v Ljubljani so z donacijo podprli prvo in edino društvo v Sloveniji, ki povezuje osebe z govorno-jezikovnimi motnjami in jih ponuja pomoč. Sredstva v vrednosti 500 evrov so tako namenili Društvu za pomoč osebam z govornimi motnjami Vilko Mazi.

V imenu društva je donacijo prevzel Georgij Done, predsednik društva, ki je ob tem povedal:

»V imenu vseh članov in zaposlenih Društva za pomoč osebam z govornimi motnjami Vilko Mazi se podjetju Lidl Slovenija zahvaljujemo za podarjena denarna sredstva. Donacija nam pomeni priznanje za naše dolgoletno delo na področju pomoči osebam z govorno-jezikovnimi motnjami, zlasti jecljanjem. S pomočjo vaše donacije bomo nakupili pisarniški in tehnični material, ki ga potrebujemo pri delu z osebami z govornimi jezikovnimi motnjami, njihovimi svojci, vzgojitelji, učitelji … Predvsem v teh težkih in nepredvidljivih časih smo donacije še toliko bolj veseli, saj bomo tako lažje pomagali premagati stiske otrok, mladostnikov in odraslih, ki se bojijo izraziti svoje misli v družbi, pokazati svoje znanje v šoli, nastopiti pred razredom ali med prijatelji

Danes posebni otvoritveni popusti

Danes, na dan odprtja, so za vse obiskovalce novega Lidla pripravili poseben otvoritveni popust (10 % popusta na celoten nakup). Popusti pa se bodo vrstili še ves teden. Pričakujete lahko od 20 do 30 % popusta na ponudbo svežih rib, mesa, kruha in pekovskega peciva, sadja in zelenjave ter na izdelke znamke Naše nam paše.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije


Deli

Več
Additional reports